2018. május 10., csütörtök

Pozitív megerősítések, szerintem 2.rész

A első részben az időről beszéltem, most egy másik nagyon fontos tényezőről szólnék az érzésről.
Milyen érzés a béke öröme?

2.Érzés

A megerősítések esetében az érzés olyan, mint az autónak a benzin, ez neki az üzemanyag. Érzés nélkül egyszerűen nem indul el , nem működik nélküle.
Hiába mondogatod akármennyi ideig, hogy gazdag vagyok, ha fogalmad sincs milyen érzés. Lehet, hogy nagy szegénységtudatban nőttél fel vagy beleragadtál egy negatív spirálba, egy rossz életszakaszba és ugyan valamikor tudtad, de már el is felejtetted milyen gazdagnak érezni magad. Mindkét estben ugyanaz a teendőd kezd el kérdezgetni magadat: Milyen érzés nekem a gazdagság? Mitől érzem gazdagnak magam? Mit csináljak amitől gazdagnak érzem magam?
A tudatunk mindig keresi a kérdésre a választ, ezért érdemes is odafigyelni milyen kérdéseket teszünk fel neki A miért ilyen rossz nekem? helyett sokkal szerencsésebb azt kérdezni, hogy mitől érezném magam jobban? mégpedig azért, mert arra a kérdésre, is megkapjuk a választ, hogy miért ilyen rossz nekünk,valószínűleg egy csomó olyan tapasztalat formájában, ami megerősíti, hogy milyen rossz nekünk. Ezért figyeljünk oda, hogy inkább pozitív kérdéseket tegyünk fel magunknak.
Ha el kezded kérdezgetni, hogy milyen érzés a gazdagság nem biztos, hogy rögtön megszólal a válasz a fejedben, -bár ez is előfordul gyakorlott kérdezőkkel- hanem lehet, hogy észreveszel dolgokat amit eddig nem pl. a természet gazdagságát, a lehetőségeid vagy az adottságaid gazdagságát, de az is lehet, hogy felfigyelsz rá, hogy megtudtál venni magadnak valamit vagy elmehettél egy előadásra és ezek jó érzéssel töltöttek el. Így megtalálhatod vagy kialakíthatod magadban az érzést, ami aztán működtetni fogja a megerősítést.

Plussz egy tipp

Ha úgy érzed nem boldogulsz egyedül, gyere el egy intuitív coachingra és megnézzük együtt, hogy mire van szüséged ahhoz, hogy jobban érezd magad. Milyen pozitív gondolat támogatna és van e hozzá érzésed?Ha nincs akár le is tölthetjük neked a hiányzó érzést

Itt olvashatod az első részt : http://szupertudatos.blogspot.hu/2018/03/1-pozitiv-megerositesekrol-szerintem.html



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése